Vi har siden 2007 forestået transport af asfalt for NCC Roads A/S i Trige. Her samarbejder vi dagligt med 5 større maskinhold samt et mindre antal microhold. Vores asfalthold er hvert bemandet med en fast kran-/grabbil, der som en del af asfaltholdet er med til at sørge for, at dagligdagen forløber, som den skal.

kranbil

I samarbejde med NCC Roads A/S er vi med til at udføre både anlægsopgaver, større motorvejsprojekter samt små og store vedligeholdelsesopgaver. Vores gode samarbejde og tætte dialog med NCC Roads A/S sikrer os en optimal asfalttransport, hvor sikkerhed og godt arbejdsmiljø er i højsædet. Og hvad er fordelene så ved at vælge os?

asfalttransport01

Store opgaver med transport af asfalt

Vi råder over næsten 20 isolerede tipsættevogne – herunder både 3- og 4-akslede – og mere end 20 isolerede tipkærrer. Vi er således godt rustet til at servicere vores kunder med enhver type opgave vedrørende asfaltkørsel fra Østjylland rundt til hele landet. Vores størrelse gør endvidere, at vi er i stand til at assistere vores kollegaer i branchen, hvilket vi gør i det omfang, vi har ledig kapacitet.
Vi har deltaget og deltager fortsat i store og spændende projekter såsom;

  • Ny belægning på lufthavnsområderne i Billund Lufthavn / Tirstrup Lufthavn.
    Herunder var det en spændende udfordring med at få indflyvninger til at flaske sig med udlægningen af asfalt samt at få natkørslen til at gå op i en højere enhed.
  • Motorveje rundt om i det danske land – senest har vi deltaget aktivt i udlægningen af asfalt på Silkeborg Motorvejen.
    Herunder var og er det forsat et stort puslespil, der skal gå op, når der skal køres asfalt til hovedsporerne med enorme mængder biler.
  • DNU i Skejby / Isbjerget, Navitas, Bestseller på Århus Havn
    Ovenstående er alle nogle spændende projekter i vores hovedområde Århus.

asfalttransport02
Uanset hvilken størrelse opgave du skal have klaret, står vi klar. Giv os et kald og få et uforpligtende tilbud på din opgave med transport af asfalt.

Kontakt Tim Kristiansen / Maria Møller

IMG_0321
Udlægning af asfalt for NCC Roads.

IMG_9981

MV ny2

IMG_9986

IMG_9987

kran 3