LM Transport, Ans A/S råder over mere end 40 entreprenørbiler, der håndterer alt lige fra sand, sten, kalk og andet naturmateriale – til bortkørsel af jord, knust beton o. lign.

Vi er med, hvor det sker – og det gælder både helt store og små opgaver!

Vi varetager dagligt transport for både større og mindre entreprenører – og vores store vognpark giver os en vis fleksibilitet til at løse flere spændende projekter på samme tid. Vi servicerer ydermere flere værker med levering af materiale til bl.a. produktion af beton, asfalt mm. og sætter en ære i at få materialeflowet til at forløbe optimalt. Vi har siden 2007 stået for asfalttransporten for NCC Roads A/S, hvor vi sørger for at det hele forløber som det skal.

Du kan i videoen få et lille indblik i hvordan vi hos LM Transport, Ans A/S arbejder med entreprenørkørsel.

Entreprenørkørsel i Østjylland

Vores entreprenørbiler beskæftiger sig hovedsageligt med opgaver i Østjylland – herunder får vores lokalområde og Århusområdet jævnligt besøg af vores blå hydraulikbiler. Vi udfører dog også opgaver rundt om i det danske land, hvor vi enten selv stiller op eller allierer os med gode samarbejdspartnere med enten tipbiler, kranbiler eller andet egnet materiel.

entreprenor_02
Med 40 entreprenørbiler er der altid gang i virksomheden

I vores lokalområde (Ans – Kjellerup – Bjerringbro – Silkeborg) sætter vi en stor ære i at servicere både erhvervs- og privatkunder – og vi leverer alt lige fra hele træk, forvognslæs til levering af enkelte kubikmeter.

tipbiler
Vores mange tiptrailere er essentielt, når man skal køre entreprenørkørsel

Kran og grab opgaver

Ud af vores 40 entreprenørbiler har vi 10 biler med tilhørende 22-25 TM kran/grab, der varetager kran/grab-opgaver i alle afskygninger – dette både lokalt samt rundt om i Østjylland. Derudover har vi gode samarbejdspartnere, når de større kranopgaver skal løses.

kran container

Vi råder over 10 tiptrailere med plastik, der er velegnet til kørsel med jord – og derudover ca. 20 tiptrailere, der varetager øvrig entreprenørkørsel. Dertil kommer en stor mængde 2- og 3-akslede tipkærrer, som vores forvogne gør brug af, når pladsen er for trang til kørsel med tipsættevogne.

Vores dygtige chauffører til entreprenørkørsel står til hver en tid parat til at udføre en bred vifte af opgaver. Og vi sidder klar ved telefonen – både med uforpligtende rådgivning samt beregning af attraktive priser – giv os et kald og hør mere.

Kontakt Tim Kristiansen / Mathias Hegndal

IMG_9237
Udførelse af forskellige entreprenør opgaver

IMG_9505

IMG_9510

IMG_9515

kran 4

kran 5

kran x2