LM Transport, Ans A/S er registreret i Miljøstyrelsens Affaldsregister som Transportør.
Her transporterer vi affald for såvel husstande, kommunale virksomheder samt fra erhvervsdrivende i alle afskygninger.

Affaldskørsel for både erhverv og privat

Vi har indgået samarbejde med flere erhvervsdrivende i vores lokalområde og det øvrige Østjylland om leje af containere til affald – både kortere og længerevarende – som vi forestår tømning af, så snart der er behov for det!

For private kan vi ligeledes tilbyde assistance; Trænger haven til nedklipning – eller har haveaffaldet hobet sig op? Skal der ryddes ud i gemmerne? Eller står man over for en ombygning – med murbrokker mv. der skal køres væk? Så kontakt os – og vi vil hjælpe med udsætning af container samt bortkørsel af affaldet. Vi råder endvidere over flere kran/grabbiler, der kan bistå med læsning og bortkørsel af affaldet.

Til midlertidig opbevaring af affaldet tilbyder vi leje af containere (både åbne og lukkede) i forskellige størrelser – i både kortere og længerevarende perioder.

Endvidere har vi mulighed for at tilbyde kørsel samt rekvirering af 10F og 20F containere på lejebasis igennem vores gode samarbejdspartnere. Så står du med et opbevaringsproblem er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud – Tim og Mathias står klar til at hjælpe med transporten af dit affald!

affald

forside_04