Vi har siden 2008 haft fornøjelsen af at transportere flydende beton. Vi startede forsigtigt op med kørsel med et par betonbiler, men ret hurtigt blev vi bidt af kørsel med betonkanoner og den gode ånd på både værkerne samt arbejdspladserne.

Sidenhen er vi vokset støt inden for denne niche.

Vi servicerer dermed branchen for flydende beton bredt. Vores dygtige betonchauffører er tilknyttet deres ”egen” betonkanon, som de selv skal sørge for vask og vedligehold af – og fælles for vore dygtige betonchauffører er, at de brænder for transport af netop deres materiel og for ”deres” betonfirma!

Fælles for vores tre samarbejdspartnere er, at der hersker en god og opmuntrende tone, og at vi tager eventuelle problemer i opløbet. Vi kender vores kundes behov, og de ved, at de kan regne med os til enhver tid!

Øverste billede DK Beton

Båndsættevognskørsel

Ud af de 12 trækkere, der transporterer betonkanoner er seks af dem med bånd. De seks betonchauffører på de pågældende kanoner er alle erfarne inden for båndsættevognskørsel. De håndterer båndet med stor præcision og omhyggelighed – og fælles for dem er, at de brænder for kørsel med betonkanoner.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på alle størrelser af opgaver vedrørende transport af beton.

Kontakt Tim Kristiansen / Maria Møller

beton_01

IMG_9521

IMG_9523

IMG_9524

BEton IBF